Арендатор на язовир преби до смърт пазача си

Арендатор на язовир преби до смърт пазача си
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

52-годишен пазач на язовир от стралджанското село Първенец е бил жестоко убит от арендатора на водоема, съобщиха от полицията в Ямбол.

30-годишният арендатор и съучастникът му са задържани в ямболския арест. Убийството е извършено на 10 срещу 11 август на язовира в землището на село Правдино, където 52-годишният Иван Иванов бил пазача на язовира, предаде БНР.

Около 1 часа след полунощ арендаторът с още двама мъже и три жени отиват до водоема. Арендаторът и 28-годишният му приятел пребиват до смърт пазача, разказа директорът на ямболската полиция главен инспектор Генчо Иванов.

"Пребит е човекът, множество фрактури на главата, хематоми, счупени ребра. Всичко това е постигнато в резултат на жесток побой с дръжки на мотики, на лопати, на коси и е бит, докато тези дръжки са били счупени. Решил е, че този човек, пазачът, го бил крадял. Крадял му от рибата, крадял му от зърното и затова рибата не била пораснала", обясни Иванов.

Докато арендаторът и приятелят му убивали пазача, никой от компанията не се е намесил. 52-годишният пазач е баща на три деца. Двамата арестувани за убийството му остават в ареста за 72 часа. Очаква се срещу тях да бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство.

#язовир #убийство #побой #Ямбол #Първенец #язовир

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"