Милиардерът Сорос ще се жени за трети път на 82 г.

Милиардерът Сорос ще се жени за трети път на 82 г.
82-годишният милиардер Джордж Сорос ще се жени за трети път. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Милиардерът Джордж Сорос ще се ожени за трети път на 82-годишна възраст, след като се сгоди за приятелката си Тамико Болтън.

Легендарният инвеститор, който е седмият най-богат човек в Америка със състояние от 22 милиарда долара, съобщил на близки приятели и на семейството си снощи, че се е сгодил за 40-годишната бизнесдама на тържеството за 82-ия си рожден ден в дома си в Хемптън, съобщава в. "Ню Йорк Поуст", цитиран от БГНЕС.

"Джордж планираше изненадващо съобщение пред събраните приятели и роднини за рождения си ден снощи. Той им каза, че двамата с Тамико са се сгодили и планират да се оженят идното лято в Саутхемптън", разкри запознат източник.

Сорос и Болтън се запознали на обяд в Ню Йорк през 2008 г. "Тяхната връзка се разви с времето", разкриват запознати източници. Макар да се криеха от светлините на прожекторите, двамата се появиха заедно през май на прожекция на филма "Недосегаемите".

Тамико, която е дъщеря на медицинска сестра от японско-американски произход и на пенсиониран командир от военноморските сили, израснала в Калифорния. Привлекателната брюнетка е завършила университета в Маями и работи като консултант в секторите на здравеопазването и образованието. Тя създала компания за онлайн продажба на хранителни добавки и витамини, а неотдавна и интернет платформа за обучение по йога.

Сорос, който има пет деца, се е женил два пъти. През 1960 г. той мина под венчило с Аналийз Уитшак, от която има три деца. Двамата се разведоха през 1983 г. Същата година милиардерът се ожени за Сюзън Уебър Сорос, с 25 г. по-млада от него. От нея има две деца, а разводът дойде през 2005 г.

В отговор на въпрос дали Сорос и Болтън са подписали предбрачен договор адвокатът на милиардера Уилям Забъл заяви: "Добре известно е, че г-н Сорос ще подари по-голямата част от имуществото си на благотворителни организации, но той смята да прояви щедрост и към съпругата си."

#Джордж Сорос #милиардер #брак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"