Лозан Панов скри от хорски погледи "евтината" вила край Варна

Лозан Панов скри от хорски погледи "евтината" вила край Варна
A A+ A++ A
Председателят на ВКС Лозан Панов е скрил от хорски погледи "евтината" си вила край Варна. Той е опънал зелено пано върху оградата си, за да скрие имота от любопитни погледи, съобщава агенция "ПИК".
 
До момента оградата бе обикновена мрежа, но след снимките на вилата, които покадзаха, че 26 000 лева за нея е повече от отлична сделка, самейство Панови са взели мерки.

Това става само ден, след като председателят на ВКС изнесе нова политическа реч, в която засегна и имотните скандали. Панов, чийто кумове са оскандалените собственици на "Артекс" семейство Мирянови, ясно не се чувства като част от схемата, а само "минат от нея". Затова и сега опакова морската вила, за де не се набива на очи.

Припомняме, че Панов придобива морския имот през 2013 г.  Той се намира в местността Галата-Прибой, като придобивката му включва една втора идеална част от 480 кв. м. земя, а постройката върху нея е със застроена площ от 37 квадратни метра. НАП установява, че декларираната при сделката цена е цели шест пъти ниска от реалната цена, като заключението на лицензирания оценител е приложено към ревизията. Изводът е, че председателят на ВКС е укрил значителни доходи, върху които не е платил и съответните данъци.

Справка в кадастъра разкрива, че вилата на Лозан Панов не само че има морска панорама, двуетажна е (което поставя и въпроса дали вторият етаж е законен  или не, при положение, че в нотариалния акт такъв не е описан), а е на броени метри от самия плаж, поради което цената й става значително по-висока.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници