Без българина Гуйдя в битката за бронз в борбата до 60 кг

Без българина Гуйдя в битката за бронз в борбата до 60 кг
35-годишният български национал, който дебютира на Олимпиада, загуби мача си от квалификациите в категория до 60 килограма точно от Дут с 1-2 части (1:0, 0:2, 2:5). Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Анатолий Гуйдя отпадна официално от турнира по свободна борба в Лондон, след като не успя да се класира в битката за бронза.

Индиецът Йогешвар Дут, който го победи в първия двубой и можеше да го изтегли в репешажите, загуби на осминафиналите, предаде БГНЕС.

35-годишният български национал, който дебютира на Олимпиада, загуби мача си от квалификациите в категория до 60 килограма точно от Дут с 1-2 части (1:0, 0:2, 2:5).

Индийският борец обаче падна от четирикратния световен шампион Бешик Кудуков от Русия в Топ 16 с 0-2 части и няма да може да играе финал, а по този начин да помогне на Анатолий Гуйдя.

Станка Златева вече спечели сребърен медал за България от свободната борба, докато Радослав Великов и Кирил Терзиев останаха без отличие от Лондон.

В неделя пък ще се бори последният ни представител при свободняците Леонид Базан в категория до 66 килограма.

#Лондон 2012 #Олимпиада #Олимпиадата в Лондон #Анатолий Гуйдя #Йогешвар Дут #Станка Златева #Радослав Великов #Кирил Терзиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници