Борисов: Прави се опит за установяване на пълзяща диктатура

Борисов: Прави се опит за установяване на пълзяща диктатура
A A+ A++ A

Опонентите на ГЕРБ правят опит да наложат пълзяща диктатура, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като подписа споразумение за подкрепа за предстоящите евроизбори с партия "Никола Петков".

След писмото на лидера на Европейската народна партия Жозеф Дол имаме подкрепата вече на три формации, а предстоят разговори с "Гергьовден", Съюза на репресираните от комунизма и Български демократичен форум, обяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

С подписаното споразумение от "Никола Петков" се ангажират да мобилизират всички свои структури за постигането на категорична победа.Венцислав Върбанов - лидер на Политическа партия "Никола Петков": Нашето сътрудничество датира още от първите европейски избори през 2007 г. и смятаме, че това е най-балансираната листа с хора, които защитават нашите интереси в европейския парламент.

Лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов призова всички сили да се обединят срещу опитите за установяване на пълзяща диктатура.Бойко Борисов, премиер на България, лидер на ГЕРБ: Макар че зле прикриват целите си, много са видни, техните брутални действия станаха публично известни.

В ГЕРБ смятат за следващите местни избори да си сътрудничат с по-малки партии, но с влияние по места. От управляващата партия са готови да направят и общи листи за общински съвети с подобни партньори.

Иначе с "Никола Петков" ми беше лесно да се разберем, тъй като и моят дядо е бил Николапетковист, поясни Бойко Борисов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"