Приютът за кучета в Сеславци отваря врати за осиновители

Приютът за кучета в Сеславци отваря врати за осиновители
Желаещите да осиновят домашен любимец могат да получат информация в приюта, съобщиха от Столична община. Снимка: arsofia.com
A A+ A++ A

Приютът за бездомни кучета в село Сеславци организира Ден на отворените врати в събота и неделя във връзка с кампанията на Столичната община за осиновяване на куче

Желаещите да осиновят домашен любимец могат да получат информация в приюта, съобщиха от Столична община.

Осиновявайки домашен любимец от приюта в село Сеславци, стопаните получават куче с поставен микрочип, обезпаразитено, с поставена ваксина, кастрирано и с ветеринарно-медицински паспорт и освободено от такса.

Да осиновиш куче като домашен любимец означава да се грижиш за него. Собственикът има задължения и отговорности. Той трябва да регистрира своя домашен любимец в данъчната администрация в района, припомнят от Столична община.

Зад кампанията за осиновяване застана и басиста на метъл бандата „Меноуор" Джоуи ди Майо, който на 13 юли посети лично приюта за бездомни кучета в Сеславци.

В подкрепа на кампанията за осиновяване на куче като домашен любимец бе показан известния български филм „Куче в чекмедже" на 7 август на лятната сцена в парка на Националния дворец на културата и по БНТ на 22 юли.

#Сеславци #ден на отворените врати #приют #бездомни кучета

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"