Шумен: 654 са установените нарушения по време на специализирана операция „24 часа контрол на скоростта“

Шумен: 654 са установените нарушения по време на специализирана операция „24 часа контрол на скоростта“
A A+ A++ A

654 са установените нарушения по време на специализирана операция „24 часа контрол на скоростта“ , която се проведе на територията на ОДМВР- Шумен. Тя беше част от започналата от понеделник полицейска операция ТИСПОЛ . С мобилната камера /тринога/ са установени общо 535 нарушения. 411 от тях за през деня, а 124 – през нощта., от тях в населено място са били 214 , а извън населено място 321. С мобилните системи са засечени119 нарушители – 64 на територията, обслужвана от РУ- Нови пазар , 19 на територията на РУ- Велики Преслав и 36 на територията на РУ- Каолиново. Най-високата засечена скорост в населено място е 116 км/ час, където ограничението на скоростта е 50 км/ час. Петима са водачите, които ще бъдат лишени от правоуправление за определен срок, тъй като са шофирали в населено място със скорост над 50 км/ час от максимално допустимата.

Сред нарушителите е засечен  водач на автобус, който преминал в късните часове на 2 април в село Радко Димитриево със 102 км/ час при разрешени 50.  Ще му  бъде наложена глоба с фиш в размер на 800 лева.

Извън населено място, на което  е имало въведено ограничение на скоростта от 50 км/ час има засечен водач, който преминал със 132 км/ час.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници