Акция: Футболист и собственик на аптека задържани за търговия с оръжие

Акция: Футболист и собственик на аптека задържани за търговия с оръжие
A A+ A++ A

Бивш футболист от старозагорския ФК „Локомотив“ и настоящ играч в заводския тим на оръжейницата „Арсенал“ в Казанлък сред на задържаните в хода на специализирана акция, осъществена от ГДБОП под надзора на Специализираната прокуратура за държане и търговия с оръжие и боеприпаси.

38-годишният Красимир Тонев – Джуджето, който работи в завод 5 на „Арсенал“ ЕАД е бил закопчан късно вечерта в неделя, компания му прави криминално проявеният и добре познат на местните криминалисти жител на близкия град Крън Ерол Алендаров, който притежава имот в село Енина с аптека, ръководена от съпругата му.

Самият Ерол е сред дългогодишните членове на дружеството за отглеждане на пощенски гълъби и дори е участвал в множество международни състезания.От известно време мъжът работел в частна фирма в Крън.

От ОД на МВР – Стара Загора потвърдиха, че на територията на Казанлък, Крън и Енина е имало акция, но те само осигурявали логистика на служителите на ГД БОП.По непотвърдена информация от девет адреса, при които са били задържани общо 6 лица за по 24 часа са били иззети 6 или 7 автомата, множество пистолети и няколко пушки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »