Работещото момиче Мелани Грифит на 55!

Работещото момиче Мелани Грифит на 55!
A A+ A++ A

Известната американска актриса Мелани Грифит, носителка на наградата „Златен глобус", връчена й през 1988 г. за филма „Работещо момиче", празнува 55-ия си рожден ден на 10 август.

Мелани е съпруга на актьора Антонио Бандерас. Грифит е родена в актьорско семейство. Дъщеря е на актрисата Типи Хедрън, известна с участието си във филмите на Хичкок „Птиците" и „Марни".

Мелани участва в реклама едва на 9-месечна възраст, започва да се снима в киното още през 1975 г., на 17-годишна възраст.

След „Златния глобус" следват поредица от неуспешни филми, докато не изиграва ролята на наркоманка в „Още един ден в рая" (1998) и във филма на своя съпруг „Луди в Алабама" (1999), припомнят БТА и bTV.

След този краткотраен успех се снима само в малки роли в независими филми.

Интересен факт от нейния живот е, че среща първия си съпруг Дон Джонсън, когато е само на 14 години и двамата имат връзка в продължение на 4 години, преди да се оженят, но само няколко месеца по-късно се развеждат.

Срещат се пак през 1989 г., отново се влюбват и сключват втори брак. Преди това Мелани е била омъжена за Стивън Бауер, от когото има едно дете.

Повторният й брак с Дон Джонсън просъществува само 7 г. Последва нов развод, след който Мелани се омъжва за актьора Антонио Бандерас. Има по едно дете от всеки от съпрузите си.

#Мелани Грифит #Златен глобус #Антонио Бандерас #Луди в Алабама #Дон Джонсън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"