193525 статии       |       391 интервюта       |       1524 снимки       |       38126 абоната       |      
USD 1.64052| EUR 1.95583| GBP 2.1867|
In English На русском
Вход

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   ПротестиКоронавирусБрекзитВоден режим ПерникПо ваш сигнал

Размер на шрифта:   

4 лъва се завърнаха в Южна Африка с Turkish Cargo

13 март 2019, сряда / 11:51; Коментари: 0
Send to Kindle
4 лъва се завърнаха в Южна Африка с Turkish Cargo

Turkish Cargo, дъщерно дружество на Turkish Airlines, транспортира 4 циркови лъва от Украйна до Южна Африка. Преди превозвачът да ги върне обратно в естествения им хабитат, лъвиците Лука, Чарли и Кай и малкото лъвче Нейтън са живели при тежки условия: без пряка слънчева светлина и чист въздух, в клетка от бетон и стомана, голяма едва 35 м 2 .

Лъвовете са спасени от Световната организация на Лоурънс Антъни (LAEO), чиято мисия е да защитава правата на животните. Мотивирано от същата кауза, Turkish Cargo осигури специални контейнери, съобразени с хранителните нужди на животните, с които ги транспортира до естественото им местообитание. По време на полета животните са били придружени от техните гледачи, ветеринари, двама служители от Световната организация на Лорънс Антъни и сертифициран екипаж на Turkish Cargo спрямо регулациите на IATA за транспортиране на живи животни (IATA Live Animals Regulations). След дълъг полет над почти 9 хиляди километра, лъвовете са пуснати на свобода в природен парк „Kragga Kamma“, естествен хабитат, дом на множество африкански животински популации, който предлага 14 хиляди м 2 вечно зелени крайбрежни гори и полета. През 2017 г.

Turkish Airlines ратифицира декларацията на Бъкингамския дворец „United for Wildlife“ с цел предотвратяване на незаконната търговия с диви животни и предоставяне на индустрията на повече информация по въпроса. С транспортирането на 4-те лъва авиокомпанията още веднъж подчерта колко голямо значение отдава на правата на животните. Полагайки грижи за техния добър превоз и създавайки условия в небето, които са възможно най-близки до естествените, Turkish Cargo приема PRESS RELEASE регулациите на CITES и IATA LAR като отправна точка за цялостния процес, който следва на борда в такива ситуации. Подробна информация за Turkish Cargo и графика на полетите могат да бъдат открити на официалния уебсайт www.turkishcargo.com и на телефон +90 850 333 0777.

ђеклама:
» Абонирай се безплатно за НОВИНИТЕ всеки ден
Разпечатай | Изпрати | Абонирай се за дума
» Напиши статия и ти
Реклама:
Реклама:

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО