Малка тайна - големи проблеми в комедията "Малката голяма работа"

Малка тайна - големи проблеми в комедията "Малката голяма работа"
A A+ A++ A

Този април Малката голяма работа ще ни разкрие, че никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си е свеж поглед към популярните филми с размяна на тела.

Американската комедийна актриса Реджина Хол (Страшен филм) и младата изгряваща звезда Марсай Мартин (Black-ish) са в ролята на Джордан Сандърс – безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Хол изпълнява нейната възрастна версия, а Мартин се превъплъщава в малката Джордaн, която след поредното си арогантно и грубо изпълнение се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието си на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ в деня на изключително важна презентация.

Единственият човек, който е наясно с тайната, че Джордън е хваната в капана на тийнейджърско тяло, е нейната дългогодишна изстрадала асистентка Ейприл (Иса Рей, Несигурни), на която ѝ е писнало от ежедневния тормоз на шефката ѝ. Докато Джордан е принудена да се върне в училище и да се справя с проблемите на обикновен ученик под прицела на подигравките на своите връстници, Ейприл трябва да преодолее собствените си комплекси, да се възползва максимално от ситуацията и да се превърне в креативния лидер, който винаги е искала да бъде и не само да спаси компанията си, но и личния си живот. Режисьор на Малката голяма работа е Тина Гордън, която е и сценарист наравно с Трейси Оливър, по идея на Марсай Мартин.

Продуценти са Уил Пакър (Вечерно училище, Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Кения Барис. Малката голяма работа ще шефства в кината от 12 април.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"