Затруднено движение по пътя Ботевград-София и на „Тракия“

Затруднено движение по пътя Ботевград-София и на „Тракия“
МРРБ
A A+ A++ A

Oт днес до 1 април движението по път I-1 Ботевград – София, в участъка при 210-ти км, в прохода „Витиня“, ще се осъществява в една лента поради ремонт на анкерната стена. Ще бъде ограничено движението в лентата в посока София. Трафикът ще се извършва двупосочно в платното за Ботевград и ще се регулира от светофарна уредба.

Шофьорите е необходимо да карат внимателно и със съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация, съветват от АПИ.

Паралелно с това само за днес от 10:00 ч. до 15:30 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в тръбата за София на тунел „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“. Временната организация е за ремонт на осветителната система. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg , както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"