Идея за почивка на 8-ми март: Парк и СПА хотел Марково

Идея за почивка на 8-ми март: Парк и СПА хотел Марково
A A+ A++ A

Нов дълъг уикенд се задава в началото на месец март. Повечето хора още от сега започват да правят планове къде и с кого да прекарат серията от почивни дни около националния празник 3 март. Тази година той се пада в неделя, а почивни са събота, 2 март и понеделник, 4 март.

Една от идеите дават от Парк и СПА хотел Марково, които са подготвили богата празнична програма и промоционални пакети. 

Освен разнообразни спа процедури и детски кът за най-малките посетители, гостите на хотела ще имат възможност да празнуват най-българския празник с един от любимите родни актьори - Виктор Калев. Това ще се случи в ресторанта с панорамна гледка към тепетата на Пловдив. В програмата на връх 3 март участие ще вземат и формация „Етноритъм”, които ще изпълнят български народни танци.

 

Вечерта ще бъде допълнена и от томбола с награди и много изненади!

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ пакети може да видите ТУК.

Неустоима е и ПРАЗНИЧНАТА ОФЕРТА на Парк и СПА хотел Марково за Международния ден на жената – 8 март!  

Всички, избрали да отбележат празничната вечер в луксозния комплекс, ще бъдат посрещнати с Welcome drink в ресторант Belle Vue, а за доброто настроение ще се погрижи един от най-талантливите български изпълнители Миро.

Той ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за гостите на Park&SPA hotel Markovo, които ще имат възможността да чуят най-доброто от неговата музика.

Начало ще бъде поставено точно в 20:00 часа, а томбола с награди ще бъде още един от сюрпризите на вечерта.

Менюто, което шеф-готвачът е приготвил, е също толкова омагьосващо, колкото и осмомартенската програма. То включва салата фузили трикольоре, пилешко роле с цветен ориз и за десерт торта „Феличита“, приготвена от нежен крем от сирене Филаделфия и рикота, шоколад Нутела и боровинки.

Повече информация за офертата може да намерите ТУК.

Друга идея как да изненадате своята дама, е разходка с лимузина на чаша шампанско в Пловдив – подарете й ден, в който да й покажете колко е специална за Вас! Като комплимент, през най-влюбения месец в годината, Парк и СПА Хотел Марково дава преференциални цени на своите гости.

За истински релакс в най-добрия градски СПА хотел на България, препоръчваме да подарите на половинката си и допълнителна емоция – Парк и СПА Хотел Марково дава възможност да резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в изживяването.

Луксозният комплекс, разположен на 2 км от Пловдив, изкушава и със своето местоположение – там, където градът и планината се преплитат в едно!

Компания на всички празнуващи ще правят Родопите с чистия си планински въздух и най-древния жив град в Европа, който се открива в панорамна гледка от ресторант Belle Vue, където ще се състои голямото събитие.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »