Мъж изби семейството си в Нови Искър (ОБНОВЕНА)

Мъж изби семейството си в Нови Искър (ОБНОВЕНА)
A A+ A++ A

Четворно убийство в Нови Искър. По първоначална информация 25-годишен военен е убил родителите си, брат си и баба си. Той е задържан

Към 10.30 часа тази сутрин е получен сигнал за тежък криминален инцидент, станал в къща в столичния кв. „Нови Искър“, съобщиха от МВР.

По първоначални данни мъжът е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си. На място са криминалисти на СДВР, които извършват оглед.

Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

Нови Искър стана известен в  първите дни на януари 2018 г. стана известно за безпрецеденто шесторно убийство в Нови Искър - престъпление без аналог в най-новата ни история. Тогава бяха разстреляни – баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и баба хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката.

Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената в последствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила.

Очаквайте подробности

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"