Орландо Джоунс: Как да бъдеш чернокож в България

Орландо Джоунс: Как да бъдеш чернокож в България
Актьорът Орландо Джоунс. Снимка: theboxhouston.com
A A+ A++ A

От "Хъфингтън поуст" ; превод: Novinite.bg

Автор: Орландо Джоунс*

Знам, знам, мина известно време. Пътувах. Работих, а вие ми изневерявахте, четейки всичките други блогове. Няма проблем, не ви мразя чак толкова, колкото мразя себе си за това, че не съм писал.

Така че, да, снимах филм в България, който се казва „Enemies Closer", и сега се върнах обратно в Щатите. Също така можете да ме гледате в новото шоу на „Адълт Суим", „Черен динамит", или да гледате новата ми неприлична, новаторска екшън комедия „Tainted Love".

Но преди да направите което и да било от тези неща, може ли някои от вас да обясни, моля, на белите хора в България, че не могат просто да отидат при чернокож човек и да го пипат по лицето. Не може малките деца в България да дотърчават, да ме захапват за глезена и да крещят: „Ооо, шоколад!" Американците ми липсваха. Когато имат време, всички бели американци трябва да кажат на по-автентичните бели българи правилата --

Можеш да слушаш и да танцуваш на черна музика. Можеш да ядеш храна за душата или каквато и да е там храна от Roscoe's Chicken и Waffles... да го наречем мазно коронарно извращение. Това, което не можеш, е да пипаш косата на чернокож човек. Това не е окей, плюс това е странно. Нали не храниш животните в зоопарка все пак?

Просто не се прави така.

Прекарах емоционално в България. Прекарах добре. Да се надяваме, че ще се получи страхотен филм. За тази част никога не мога да съм сигурен. Бих искал да мога да гарантирам забавлението. Независимо от толкова колко упорито се опитваш, този номер може да ти се изплъзне.

*Орландо Джоунс е американски комик и филмов актьор от афро-американски произход, роден през 1968 г. в гр. Мобайл, щата Алабама, с над 27 Холивудски филма зад гърба си.

#Enemies Closer #черен #чернокож #афроамериканец #актьор #Холивуд #Орландо Джоунс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от България: поглед отвън
Последно от България: поглед отвън

Всички новини от България: поглед отвън »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници