Седем катастрофи за 4 часа на Петолъчката

Седем катастрофи за 4 часа на Петолъчката
Заради интензивността на движението в посока Бургас и възникналите катастрофи са се образували колони. Снимка: Булфото, Архив
A A+ A++ A

Седем катастрофи станаха само за четири часа на пътя Сливен – Петолъчката, като трафикът е силно затруднен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Сливен.

И седемте пътно-транспортни произшествия са станали в участъка между селата Горно Александрово и Трапоклово.

Катастрофите са леки, няма пострадали хора, а причината за всички е неспазване на дистанция и несъобразена скорост.

Екипи на „Пътна полиция” извършват оглед на катастрофиралите автомобили, поради което движението в участъка е силно затруднено.

Заради интензивността на движението в посока Бургас и възникналите катастрофи са се образували колони.

От „Пътна полиция” призовават шофьорите за повишено внимание, да се избягват рискованите маневри, да спазват дистанция и да не се разсейват.

За да се избегнат трафикът и задръстването между Сливен и Петолъчката, се препоръчва обиколен маршрут през Ямбол, Зимница до Петолъчката.

7-годишно дете пък е с опасност за живота, след като е било блъснато от лек автомобил в неделя в Мъглиж, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Около 10.30 часа в неделя по пътя София – Стара Загора на около 400 м след бившата бензиностанция „Петрол” в Мъглиж лек автомобил „Хюндай" със старозагорска регистрация, управляван от 40-годишен мъж от Казанлък, блъска 7-годишно момченце, което внезапно пресякло пътното платно.

Детето е с фрактури на главата, лявата ключица, три ребра и в кома. То е транспортирано в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота.

Водачът е тестван за употреба на алкохол с дрегер, който отчел нулеви показания.

#катастрофа #Сливен #Петолъчката #МВР #Горно Александрово #Трапоклово #Пътна полиция #Бургас #Ямбол #Зимница #Стара Загора #София #Казанлък

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"