Oткриха убит 80-годишен в Белослав

Oткриха убит 80-годишен в Белослав
A A+ A++ A

Полицаи от ОД на МВР – Варна задържаха заподозрени лица, във връзка с извършено тежко престъпление. В четвъртък към 11,45 часа, в полицията е постъпил сигнал, че в дома си в Белослав е намерен в безпомощно състояние 80-годишен мъж.

Престъплението е извършено на ул. “Роза” №1. На адреса веднага са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. Медиците са констатирали смъртта на възрастния човек. Извършен е оглед от дежурна оперативна група под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна,  която е установила следи от насилие.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от НК. По непотвърдени данни възрастната жертва е нападната и изнудвана за пари. Според очевидци, живеещи на същата улица, тя е била блокирана от роднини, а полицията е охранявала района до късно вечерта.

В рамките на предприетите незабавни оперативно–издирвателни действия са задържани няколко души, чиято съпричастност към деянието се изяснява, съобщиха от полицията. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"