Бойко Борисов иска 3 първи копки на лотове на магистрала "Хемус" през март

Бойко Борисов иска 3 първи копки на лотове на магистрала "Хемус" през март
A A+ A++ A

Искам през март месец да направим поне 3 първи копки на лотове на магистрала "Хемус". Това заяви премиерът Бойко Борисов след откриването на завод за малки осветителни тела на автомобили и двуколесни превозни средства край димитровградското село Крепост.

Защото виждате - на юг по магистралите има завод след завод. А на север няма нищо. Затова стартихаме ударно стоежа, обясни Борисов в контекста на тезата за необходимостта от създаването на инвестиционен климат.

Нито знам, нито се интересувам от тези хора. Нито пък съм имал нещо общо с КТБ, каза премиерът в отговор на журналистически въпрос за обвинението към депутата от БСП Елена Йончева. Има специализирани органи, които трябва да направят съответните проверки и да си свършат работата. Самият Ви въпрос отклонява вниманието от реалните политики, оцени Борисов.

На питане за разногласия в управляващата коалиция той каза: "Сутринта имахме Министерски съвет. Прекрасно си работи коалицията". Борисов коментира още, че изборите за европейски парламент ще бъдат трудни, но ГЕРБ ще направи всичко за да ги спечели. Той оцени разпространени наскоро социологически проучвания като пристрастни и недостоверни.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"