Успех на българските олимпийци в десетия ден от Игрите!

Успех на българските олимпийци в десетия ден от Игрите!
Легендарният състезател по спортна гимнастика Йордан Йовчев. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
A A+ A++ A

На силно българско присъствие в десетия ден от Олимпиадата в Лондон ще се радват всички спортни привърженици от България.

Българският национален отбор по волейбол ще се изправи срещу Италия в среща от група „А”. Мачът започва в 16:45 часа българско време, предаде bTV.

Радослава Мавродиева ще се състезава в квалификациите по тласкане на гюле от 12:45 часа, а Ивет Лалова излиза в сериите на 200 метра жени от 21:20 часа, след като не успя да се класира за финала на 100 метра спринт при жените.

В сериите на 1000 метра мъже кану-каяк Мирослав Кирчев ще стартира от 11:30 часа.

Предстои финалът в спортната гимнастика, където България ще бъде представлявана от ветерана от шест олимпиади Йордан Йовчев.

В състезанията по борба класически стил за България ще се състезават Иво Ангелов в категория до 60 килограма, а в категория до 84 килограма – Христо Маринов.

Предстоят четвъртфиналите в женския бокс. В категория до 51 килограма на ринга ще се качи Стойка Петрова. Срещата й с Никола Адамс от Великобритания започва в 16:45 часа.

Антон Ризов ще представлява България в спортната стрелба на 50 метра пушка от три положения (11 – 14:20 часа).

#Лондон 2012 #Олимпиада #Лондон #България #Италия #волейбол #Радослава Мавродиева #Ивет Лалова #тласкане на гюле #спринт #Мирослав Кирчев #кану-каяк #Йордан Йовчев #спортна гимнастика #Иво Ангелов #борба #Христо Маринов #бокс #Стойка Петрова #Великобритания #Антон Ризов #стрелба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"