ВОЛЯ и "Обединени патриоти" с взаимни обвинения заради думите на Каракачанов за ромите

ВОЛЯ и "Обединени патриоти" с взаимни обвинения заради думите на Каракачанов за ромите
A A+ A++ A

ВОЛЯ и "Обединените патриоти" си размениха взаимни обвинения по повод думите на Красимир Каракачанов за ромите. Веселин Марешки обвини министъра на отбраната, че с изказването си застрашава етническия мир в страната. Искрен Веселинов от Патриотите пък нарече думите на Марешки клевета.

"Тези дни станахме свидетели на опит заради краткотрайни и съмнителни вдигания на личен рейтинг да се постави на карта съдбата на България и на етническия мир в България, обявявайки, че заради едно престъпление, извършено от конкретни хора, едва ли не 20% от българския народ са престъпници", заяви Марешки.

"Тези обвинения в престъпления, ако има някои от народните представители доказателства за тях, редно е да ги даде в прокуратурата, а не да върти една и съща грамофонна плоча от трибуната на Народното събрание. Общо взето всяка седмица без да има каквито и да е доказателства, без намерения да сезира компетентните органи, защото знае, че е лъжа. Тук не говорим за свобода на словото, а за един долен клеветнически нагон, който явно е изключително характерен за г-н Марешки", каза от своя страна Веселинов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »