The Prodigy и още куп страхотни емоции във втория ден на Spirit of Burgas

The Prodigy и още куп страхотни емоции във втория ден на Spirit of Burgas
Невероятно силен фестивален ден с много неща, които не можем да изпуснем, предстои на Spirit of Burgas в събота. Снимка: Десислава Микова
A A+ A++ A

Плажният фестивал Spirit of Burgas продължава с пълна сила и в събота, 4 август, когато на голямата сцена ще се качат култовите The Prodigy.

С чисто нови парчета, които българската публика ще чуе за първи път, както и планове да надскочат уникалното си участие на Spirit of Burgas преди две години се завръщат Лиам, Кийт Флинт и Максим.

Тримата имаха най-ексцентрични „звездни" изисквания към организаторите на фестивала. Те поискали три еднакви Мерцедеса S-класа, черни или сиви, да ги чакат на летището при пристигането им и да бъдат на тяхно разположение за 24 часа, съобщи изпълнителният директор на фестивала Стефан Еленков.

Преди The Prodigy на главната сцена ще забият най-напред Panican Whyasker – една от малкото български групи с изключително световно звучене. Нуфри и компания винаги правят незабвавимо шоу, а на пясъка край любимото море няма как да не им се получи още по-добре.

След тях застъпват румънците Sensor, които макар и непознати, вероятно ще омагьосат българската публика със смесица от звуци, измъкнати от най-неочаквани инструменти. Очертава се приятна изненада.

Точно преди The Prodigy главната сцена окупират канадците Sum 41, за които имаме впечатления, че са много свежи, а освен това правят по около 300 концерта на година, така че сигурно са страхотни.

Във втория фестивален ден не бива да пропускаме Skiller, който ще наследи въодушевлението в публиката след хедлайнерите. Каквото и да с каже за световния бийтбокс шампион ще бъде малко и недостатъчно точно, затова трябва да покрещим за него на плажа в Бургас след 1:00 часа сутринта.

Другото мегасъбитие с български произход във втората вечер на Spirit of Burgas е безпрецедентният батъл между рапърите от R&B Records и Sniper Records от 21:45 на сцената На тъмно. Преди тях там ще излязат първо OGI 23, а след това и X Team.

Ситуацията на Jack Daniels Rock Arena ще загрубее с тежката поредица от Cut Off, Rebound, Vendetta и Last Hope. След кратко прекъсване по време на изпълнението на The Prodigy на твърдата сцена ще дойдат Контрол, а накрая и Piranha.

От сцената BrazzoBrazzie и тази вечер ще се разливат лежерни реге ритми, като безспорната кулминация ще настъпи след полунощ с младите музиканти от Southwick, към които ще се присъедини и чаровната Рут Колева. Тази комбинация е страхотна на живо и заслужава цялото внимание, така че наминете оттам.

С пълна сила продължава и фестивала Solar. На сцената му в 23:00 часа ще се качи Juan Alvarez, а в 1:30 зад пулта ще застанат Mark Knight и Fedde le Grand, с които определено ще посрещнем изгрева.

#SPIRIT of Burgas #The Prodigy #фестивал #Бургас #Стефан Еленков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници