Станка Златева: Покосяват ни се краката от напрежение

Станка Златева: Покосяват ни се краката от напрежение
Станка Златева и Симеон Щерев. Снимка: Български олимпийски комитет
A A+ A++ A

Голямата надежда на България за олимпийски медал в борбата Станка Златева призова останалите борци да запазят спокойствие по време на Игрите.

Преди да отпътува за Лондон Златева сподели, че всички олимпийци усещат огромното напрежение, което съпътства Олимпиадата.

„Конкуренцията е тежка и за нас ще бъде голяма радост, ако се доберем до медали", каза българката, цитирана от Дарик радио.

„На миналата Олимпиада не издържах психически и се надявам да имам щастието да спечеля медал. В моята категория повечето са медалисти, не само китайката. Те нямат какво да губят и дават всичко от себе си. Има напрежение, подкосяват ни се краката на всички олимпийци. Трябва да бъдем спокойни и да се състезаваме без напрежение", посочи Станка Златева.

„Всички противнички на Станка са потенциални медалистки. Това е нормално, защото отиваме на Олимпиада", каза пък старши-треньор Симеон Щерев.

„При мен няма напрежение, надявам се на турнира и при тях да няма. Ние отиваме да се борим, пък да става каквото ще. Когато дадеш най-доброто от себе си, печелиш. Ако не, ще ни победят", допълни треньорът.

#България #Станка Златева #борба #Лондон #Олимпиада #Симеон Щерев #Лондон 2012

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »