Българските олимпийци благодариха за огромната подкрепа

Българските олимпийци благодариха за огромната подкрепа
Водачът на българската делегация на Олимпийските игри в Лондон Стефка Костадинова. Снимка: Sportni.bg
A A+ A++ A

Българският олимпийски комитет (БОК) благодари за голямата подкрепа, която получаваше и продължава да получава от цялата българска общественост по време на Игрите в Лондон.

„От името на българските олимпийци, ръководството на делегацията ни в Лондон още веднъж изказва своята благодарност на цялата ни общественост, на българската държава и лично на премиера Бойко Борисов за оказаната помощ при подготовката и участието ни на Игрите”, заяви водачът на българската делегация на Олимпиадата Стефка Костадинова в изявление на страницата на БОК.

„Силно оценяваме подкрепата за спорта, който – както се вижда и от Олимпиадата в английската столица – е от огромно значение за укрепване националното самочувствие на всяка държава. Нека оставим на спокойствие нашите олимпийци, да ги подкрепим и да бъдем с тях в стремежа им да дадат своя максимум в най-значимия и мащабен форум на планетата", призова още Костадинова.

Водачът на българския волейбол на Лондон 2012 Любо Ганев пък изказа специални благодарности към всички, които ревностно подкрепят българските волейболисти в тяхната борба за олимпийски медал.

„Ние играем за нашите фенове и за България. Бъдете с нас, за да дадем най-доброто, на което сме способни до края на Игрите”, заяви още Ганев.

#БОК #Стефка Костадинова #Любо Ганев #Лондон 2012 #Олимпиада #Лондон #премиер #Бойко Борисов #волейбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"