Том Хидълстън и Кристен Стюарт – най-секси актьори в света

Том Хидълстън и Кристен Стюарт – най-секси актьори в света
Том Хидълстън беше избран за най-секси актьор в света. Снимка: collider.com
A A+ A++ A

Том Хидълстън беше избран за най-секси актьор в света, а Кристен Стюарт е най-секси актриса в класацията на сп. „Тотал филм“.

31-годишният актьор победи колегите си от филма „Отмъстителите“ Крис Хемсуърт и Робърт Дауни–джуниър, предаде БГНЕС. Блокбастърът спечели наградата за най-горещ филм.

„Напълно съм удивен. Благодаря на всички, които гласуваха за мен. Да бъда номиниран в такава видна компания, е достатъчна чест, но това наистина е глазурата на тортата. Актьорите не биха могли да се нарекат актьори без публика, която да ги гледа, така че съм изключително горд от признанието“, сподели Том.

Над 240 000 читатели на списанието гласували за британската звезда, който победи още актьори като Крисчън Бейл и Райън Гослинг.

„Отмъстителите“ се оказа изключително популярен филм сред почитателите, които му присъдиха и наградите за най-гореща сцена и най-горещ режисьор за Джос Уедън, както и най-желаната титла – най-горещ филм.

Лентата на режисьора Питър Джаксън „Хобитът: Неочаквано пътуване“ беше определена за най-очакваното филмово събитие на годината, побеждавайки в категорията най-горещ трейлър.

„Хобитът“ спечели наградата за най-гореща книга. В категориите най-горещи дебютант и дебютантка победиха съответно Коби Смълдърс и Лиъм Хемсуърт, а Аби Морган беше избрана за най-гореща авторка.

#Кристен Стюарт #Отмъстителите #Хобитът #Крис Хемсуърт #Робърт Дауни-джуниър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »