Нумероложка пресметна какава ще е 2019-а за България

Нумероложка пресметна какава ще е 2019-а за България
A A+ A++ A

През 2019 г. България ще бъде по-популярна, видима и различима, но ще сме следени какви ангажименти поемаме и изпълняваме. Това каза нумерологът Ели Маринова пред Агенция "Фокус“ за зодиакалния знак на 2019 г.

"Универсалната година е 12-3. Година на всяка една Света троица на всяко едно ниво. Това е година, когато целият свят ще трябва да внимава с парите и материалните ценности. Трябва да се внимава с взимането и даването на кредити, инвестиции и лихви по тях“, посочи тя, като уточни, че за България годината е малко по-особена, тя е царска и отново попада на числата 33-6.

"Царските числа ни правят по-ярко видими, различими и популярни, за добро или за лошо. Отново ще бъдем във фокуса. По-голямата част от Европа ще бъде в България и ще се следи какви ангажименти сме поели и какви ангажименти сме спазили.

За България 33-6, това са род, родови корени, култура, древност история и всичко, което е издържало на изпитанията на времето. Тук всяко нещо и всяка тема ще бъде в малко по-класически вид, дори бих казала, че туризмът ще бъде екотуризъм или културен туризъм, от колкото другите застъпени видове“, допълни нумерологът.

По думите й тройката означава не само пари, но и писано слово. "На всички сцени, на които се дава израз да покажем, какво знаем и какво можем, ще сме доста изявени. Било то театрални сцени, било киносалони, било политически. Можем да очакваме и нови открития или интересни разкрития. Тройката отговаря за писаното слово, може наша книга или наш автор да получи международна известност“, посочи още Ели Маринова.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »