Затваря се за движение част от пл. „Батенберг“ и околностите за новогодишния концерт

Затваря се за движение част от пл. „Батенберг“ и околностите за новогодишния концерт
Булфото
A A+ A++ A

От тази вечер затварят за паркиране района около площад "Княз Александър Първи" в София заради концерта в новогодишната нощ, предаде БГНЕС. До 18 ч. на 1 януари няма да може да се паркира и на ул. "Дякон Игнатий" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков".

На концерта в новогодишната нощ няма да бъдат допускани хора във видимо нетрезво или неадекватно състояние, както и лица, носещи оръжие, пиротехника, летящи фенери, дронове, стъклени чаши, спиртни напитки, бутилки с капачки и други опасни предмети, застрашаващи обществения ред, живота и здравето на присъстващите. Ще бъдат изградени контролно-пропускателни пунктове. Водещи на концерта ще са лицата на предаването "100% будни" по БНТ1 Стефан Щерев и Мария Андонова, а събитието ще се предава пряко по телевизията от 22 ч на 31 декември. В новогодишната нощ на 31 декември срещу 1 януари ще се движат столичното метро и част от наземния транспорт. Това съобщиха от столичната община.

От 20.00 часа на 29.12.2018 г. до 18.00 часа на 01.01.2019 г.:

-на площад „Княз Александър І".

-на ул. „Дякон Игнатий" между бул. „Цар Освободител" и ул. „Аксаков" и на ул. „Дякон Игнатий" от страната на градинката срещу ул. „Аксаков".

От 08.00 до 19.30 часа на 31.12.2018 г. на ул. „Кн. Александър I" между бул. „Цар Освободител" и ул. „Съборна", с изключение на автомобилите ползващи „служебен абонамент" на пл. „Кн. Александър I" и ул. „Дякон Игнатий". -От 08.00 часа на 31.12.2018 г. до 06.00 часа на 01.01.2019 г.:

-на паркинга между Национална художествена галерия и сградата на Народна събрание 2 и БНБ;

-на ул. Г.Бенковски" между ул. „Аксаков" и бул. „Цар Освободител";

-на ул. „Аксаков" между ул. „Г.Бенковски" и ул. „Дякон Игнатий".

От 14.00 часа на 31.12.2017 г. до 06.00 часа на 01.01.2019 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите със специален режим, както следва: - по бул. „Цар Освободител" между площад „Независимост" и ул. „Г.С. Раковски".

-по ул. „Аксаков" между ул. „Бенковски" и ул. „Дякон Игнатий";

-по ул. „Георги Бенковски" между ул. „Аксаков" и бул. „Цар Освободител";

-по ул. „Княз Александър І" между ул. „Съборна" и пл. „Княз Александър І";

-по ул. „Леге" между ул. „Съборна" и пл. „Атанас Буров".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"