Това е мястото с уникална гледка към новогодишната заря на Пловдив (СНИМКИ)

Това е мястото с уникална гледка към новогодишната заря на Пловдив (СНИМКИ)
Парк и СПА хотел Марково
A A+ A++ A

Парк и СПА хотел Марково изкушава гостите си и с изискано 6-степенно меню в празничната нощ

 

Магична гледка предлага в новогодишната нощ приказно кътче, разположено само на 2 км от града на седемте тепета. Всеки, избрал да посрещне новата 2019 година в Парк и СПА хотел Марково, ще може да наблюдава мащаба на зарята над един от най-старите градове в Европа - Пловдив.

Съчетано с живописните склонове на Родопите и уютната обстановка, която предлага ресторант Belle Vue, несъмнено това ще бъде едно незабравимо преживяване за всеки гост.

Този месец Парк и СПА хотел Марково бе отличен на престижния конкурс на Българската Хотелска и Ресторантьорска Асоциация, който се проведе в София. Комплексът стана първенец в категория „Най-добър градски СПА хотел“.

Специално за празниците, четиризвездният хотел изкушава и с ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за 3, 4 или 5 нощувки! За отличната атмосфера и добро настроение на всички гости ще се погрижат Струнен квартет Mystic и DJ на 29 декември, хитовата изпълнителка на музикална компания „Пайнер” Анелия на 30 декември и изключителният комик Руслан Мъйнов, група Compact Voices, DJ и фокусник на 31 декември.

Всичко за офертата може да видите ТУК.

От комплекса предлагат и специален новогодишен куверт в луксозната обстановка на ресторант Bella Donna. Главният готвач на Парк и СПА хотел Марково е подготвил изискано 6-степенно меню. Изготвянето му отнело цели 4 месеца, като целта била всичко да бъде изпипано до най-малкия детайл.

Ето и какво включва менюто:

- Голяма празнична салата с розови домати, краставици, кьопоолу, Снежанка, микс маслини и рулца от печени чушки с прясно сирене.
- Палачинка с микс от сирена и пушена сьомга ще бъде предястието, което води до апетитното основно ястие – бавно изпечено младо теленце, овкусено с билков дресинг и лек пепър сос, гарнирано с пюре от аспержи.
- Десертът изкушава с торта Дулсе де Лече и шоколадов ганаш.

Менюто включва и подбрани сирена и колбаси, микс от ядки, плато от плодове и ароматна баница с късмети. Напитките са класна българска ракия (50мл), минерална вода и безалкохолна напитка и пенливо вино.

Към празничната оферта се предлага и допълнително детско меню.

Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване! 

Кътчета за релакс и тонус са позиционирани в СПА центъра, като акценти са красотата и здравето. С безупречен професионализъм, висококвалифицираният екип Ви въвежда в тайните и вълшебствата на богата палитра от класически и екзотични масажи, СПА терапии и ритуали.

Парна баня, римска баня, турска баня – хамам, джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, солна стая и релакс зона – Парк и СПА Хотел Марково подарява магично СПА преживяване - символ на перфектното място през всеки сезон на годината.

 

Хотелската част разполага с 110 стаи – атрактивни като дизайн и цветово решение. Освен от тях, всички посетители ще могат да се възползват и от делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартаменти, позиционирани в ново крило. 

Целодневно в хотела работят детския център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости.

Парк и Спа хотел Марково разполага с луксозна лимузина Chrysler 300 C, която вече кръстосва града на тепетата и впечатлява с екстрите си.

Единственият поръчков модел с high-class оборудване е силно търсен от гости от цялата страна, както и от туристи, които го наемат за да обиколят и разгледат всичко, което градът предлага. Обиколката на Пловдив може да бъде почувствана по съвсем нов начин.


Освен за Нова година, Парк и СПА хотел Марково изкушава своите гости и с атрактивни ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети за Коледа.

На 23 декември Влади Ампов – Графа ще поднесе едно незабравимо LIVE шоу за всички гости, а примата на поп-фолка ще бъде Глория ще специален гост на комплекса навръх Коледа.

Промоционалните КОЛЕДНИ пакети за 2, 3 или 4 нощувки, може да разгледате ТУК

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"