Якутия и България подписаха за първи път договор за сътрудничество

Якутия и България подписаха за първи път договор за сътрудничество
A A+ A++ A

Якутия е страна, разположена в североизточната част на Сибир. Нейните недра са изключително богати на полезни изкопаеми, сред които злато, въглища, природен газ, черни, цветни, редки метали и много други. Страната, която е субект на Руската федерация, е единственият регион на планетата, където не само се добиват, но и се обработват елмази: първо се превръщат в диаманти, а след това в уникални бижутерски изделия. В Якутия е разположена най-голямата диамантена мина в света, открита от геолози през 1955 г. Кариерата е най-голямата яма изкопана от човека, с дълбочина е 525 метра и  диаметър от 1300 метра – огромната дупка се вижда дори от космоса.

 

Якутия е един от най-труднодостъпните населени региони на планетата. Поради големия ресурс от полезни изкопаеми в страната и фактът, че диамантите са гръбнакът на добивния сектор, ювелирните компании подбират изключително прецизно своите взаимоотношения с останалия свят. В следствие на сериозните производство и добив на страната, тя представлява огромен интерес за всички производители и вносители на продукти от бижутерийния свят.

 

Всеки бранд с големи амбиции в сферата на бижутерията  имажелание да работи със страната „Дом” на диамантите. Goto Jewellery and Diamonds получи невероятната привилегия и висока оценка за своята работа в сферата на ювелирния бизнес, катосключи първия договор за сътрудничество между Якутия и България с  компанията „Kiege”.Наш представител бе специален гост на генералния директор на ювелирната фирма - г-н Александр Кириллович Павлов в Якутия, където двамата дадоха своето писмено съгласие за съвместна работа на организациите. Г-н Павлов представи част от най-забележителните бижута на “Kierge” пред българския представител, като с това се поставиха основите на предстоящото сътрудничество между двете страни.

 

Целият екип на Goto Jewellery and Diamonds изказва своите признателност и благодарност за гласуваното доверието на една от най-големите ювелирни компании в света. Горди и радостни сме да Ви съобщим, че официално сме единствените, който могат да предложат на българския пазар истинския свят на диамантите с бижута от Якутия и компанията „Kierge”.

 Goto Jewellery and Diamonds оставаме верни на слогана си “Нека бижуто говори вместо Вас!” и не спираме да Ви даваме все по-голям избор, за да изразите себе си по най-красивия и уникален начин.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"