Ива Давидова с впечатляващ двоен юбилей

Ива Давидова с впечатляващ двоен юбилей
A A+ A++ A

Впечатляващ двоен юбилей отпразнува в Перник народната певица Ива Давидова. 30-годишнина и 15 години на професионална сцена, както и появата на третия й самостоятелен албум „Послушайте, патриоти“, отбеляза талантливата изпълнителка на стилно парти сред отбрани гости.

На 10 декември в ресторанта на хотел „Струма“ рожденичката събра целия елит на Перник, приятели, роднини и колеги, а събитието бе типично като за слънчевата Ива – с благотворителна цел. Вместо цветя, сумите за тях бяха дарени за Ради от Перник, който има спешна нужда от лечение. Бяха събрани общо 2330 лв., като част от тях (300 лв.) беше от импровизиран търг за първата бройка от новия музикален диск на Ива Давидова, директно донесен от завода.

На рождения ден на Ива Давидова за първи път в историята бе съчетана народна песен с лазерно шоу. Това стана към песента „Слънце“, с която преди 15 години започва кариерата на талантливата певица. Рожденичката поднесе няколко свои музикални изпълнения заедно с музикантите от Берковската Духова Музика, танцьорите от Ансамбъл „Здрави“ и четниците от клуб „Чакър войвода“.

 „Благодаря на политическия, обществен и бизнес елит на гр. Перник, които ме уважиха и подкрепиха! Благодаря на колегите и съмишленици, на моите продуценти, които направиха професионално, изискано и с обич празника ми!, каза Ива Давидова.

На събитието присъстваха кметът на Перник Вяра Церовска, областния управител Ирена Соколова, шефът на полицията Димитър Попов, много регионални кметове, колеги и приятели. Гост-изпълнителите Илия Луков, Квартет „Славей“, Дафина Димитрова, Вили Рай, Дует „Пирин“ и Галя Асенова поздравиха Ива и гостите й с тематични песни, на които се извиха дълги хора.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"