Атентаторът от Бургас бил чеченец

Атентаторът от Бургас бил чеченец
След като в сряда МВР разпространи снимки на самоубиеца, извършил терористичния акт на летището край Бургас на 18 юли, експерти, занимаващи се с разследването, твърдят, че той е от кавказки произход. Снимка: МВР
A A+ A++ A

След като в сряда МВР разпространи снимки на самоубиеца, извършил терористичния акт на летището край Бургас на 18 юли, експерти, занимаващи се с разследването, твърдят, че той е от кавказки произход.

Не се изключва възможността дори да е чеченец, пише в. „България днес“. Тази версия поставя в нова светлина самия атентат и неговите извършители.

Източници от полицията коментираха още, че най-вероятно той е получил и солиден хонорар за своята дейност. В терористичните среди за самоубийствен атентат се плащат най-малко 100 хиляди евро, които отиват при близките на извършителя или посочен от него човек.

Към момента продължава работата по разследването, но докато не се установят неговото име и точен произход, не може да се твърди нищо със сигурност. На този етап продължава да се работи по основната версия, че организатор на терористичния акт е „Хизбула“.

#атентатор #Бургас #чеченец #снимка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници