Направи Коледата си незабравима! Вземи своя кредит с 20% отстъпка от Мини Заем!

Направи Коледата си незабравима! Вземи своя кредит с 20% отстъпка от Мини Заем!
MiniZaem.bg
A A+ A++ A

 

Коледа е обичан семеен празник, който очакваме с нетърпение всички. Това е времето за почивки, разходки, празнични семейни трапези и многобройни изненади край елхата.

Тези празници обаче са свързани и с доста разходи. За някой от тях сме подготвени, други „изскачат” неочаквано, но е факт, че тъкмо по това време на годината наред с трепетното очакване и нарастващото празнично настроение се увеличава и притеснението, че парите не стигат и няма да можем да осигурим всичко необходимо за една спокойна семейна Коледа и щастливо посрещната Нова година.

За да няма притеснения, а само хубави моменти, за да няма натрупване на напрежение, а само усмивки и радост край празничната трапеза, от MiniZaem.bg отново подават приятелска ръка на всички потребители.

За поредна година от кредитната институция стартират коледно - новогодишна кампания с 20% отстъпки за всички бързи кредити!

Всеки един клиент на небанковата финансова организация, който се нуждае от допълнителни средства за предстоящите празници може бързо и лесно да ги открие. Единственото, което трябва да направи е…

*да влезе на уеб страницата на Мини Заем от 23.11. 2018 до 31. 12.2018 г.

*да бъде одобрен за бърз кредит до заплата или на вноски и да получи нужните му средства с 20% отстъпка от начислените разходи по усвоения заем.

От кредитната компания знаят колко натоварени финансово могат да бъдат коледно - новогодишните празници. Знаят и колко стрес се натрупва, когато списъкът на подаръците се увеличава с всеки ден, а парите от заплатата буквално „излитат” от портфейла.

С промоционалната коледно - новогодишна кампания на MiniZaem.bg празниците могат да бъдат такива, какъвто искате да бъдат – спокойни, щастливи и изпълнение само със смях и веселие.

Единственото, което трябва да направите е да решите от какъв заем имате нужда, да влезете на страниците на кредитната компания по време на кампанията (от 23.11 до 31.12.2018 г.) и се вземете своя заем с 20% отстъпка от разходите.

Направете наближаващите празници незабравими, като се възползвате от страхотните празнични отстъпки от 20% за всички продукти на кредитна компания Мини Заем!

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"