Таксиметров шофьор возил мъжа и детето след стрелбата в кв. „Надежда”

Таксиметров шофьор возил мъжа и детето след стрелбата в кв. „Надежда”
A A+ A++ A

26-годишният мъж е подал сигнал за психически тормоз от застреляната 23-годишна жена в кв. „Надежда“. Сигналът е бил подаден в петък, след като в четвъртък те се разделят. Това съобщи на брифинг директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов на брифинг по повод убийството в кв. „Надежда“, цитиран от „Фокус“.

„Бяха проверени всички възможни адреси, имаше мащабна акция на територията на цялата столица. Получихме сигнал от таксиметров водач, който заяви, че около 19.00 ч. е качил въпросното лице, за което бяхме разпространили снимка в медиите. Той е бил заплашен от извършителя. В близост до бензиностанция го е принудил да спре и заедно с детето е влязъл в храсти в тъмна местност. По време на разговора свидетелят твърди, че детето през цялото време е плакало“, каза още ст. комисар Иванов.

Свидетелят е казал, че мъжът споделил, че има намерение да се самоубие, но е заявил, че детето трябва да живее.

„На мястото бяха извършени огледи в тъмната част на денонощието. Колегите чуват изстрели и ги откриват. Убийството на детето и опита за самоубийство са станали около 23.30 ч.“, каза още той и посочи, че е намерено оръжието на престъплението. Детето е било простреляно в дясното око, а баща му е леко ранен в главата, обясниха от СДВР. 

„До момента има един сигнал от мъжа, че жената му нанася психически тормоз миналата седмица. Имали са някакви проблеми в семейството, но нищо сериозно. Преди година също са се разделяли“, обясни ст. комисар Иванов. По думите му към момента няма данни за психическото състояние на мъжа. Той ще бъде разпитан, когато здравословното му състояние позволява.

„Името на мъжа е Викторио Александров. Взета му е кръвна проба, но експертизата все още не е готова“, обясни той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"