Затварят пътя през Владая поради ремонт

Затварят пътя през Владая поради ремонт
АПИ
A A+ A++ A

От утре, 23 октомври, започва ремонт на пътя София-Перник, през Владая, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Трафикът се насочва по автомагистрала "Люлин" и по първокласния път ще преминават единствено автомобилите на масовия градски транспорт. Целта е до началото на ноември да завърши ремонтът на 1,5-километровата отсечка.

За улеснение на трафика по автомагистрала "Люлин" от 23 октомври в пиковите часове ще има реверсивно движение. Това е отсечката в района на свлачището при 9-и километър. От 7:00 ч. до 13:00 ч., когато трафикът от Перник към София е по-интензивен, ще има една лента в посока Перник и две ленти за София. От 13:00 ч. до 7:00 ч. сутринта на следващия ден съответно ще има две ленти за Перник и една за София.

Скоростта на движение в този участък от автомагистралата ще е ограничена до 50 км/час.

Движението по АМ "Люлин" не може да бъде пуснато по-рано, каквито бяха първоначалните планове на 22 октомври, тъй като продължава монтажът на анкери и мрежи на свлачището при 9-и километър. Очаква се предвидените аварийно-възстановителни дейности да завършат до 26 октомври.

#Владая #ремонт #Люлин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »