Христо Стоичков окуражи на място българските олимпийци в Лондон

Христо Стоичков окуражи на място българските олимпийци в Лондон
Христо Стоичков, Стефка Костадинова и Таня Богомилова посетиха олимпийското село и вкупом вдъхнаха силна доза увереност на родните състезатели. Снимка: БОК
A A+ A++ A

Треньорът на „Литекс“ Христо Стоичков разнообрази ежедневието на българските олимпийци в Лондон с посещението си в олимпийското село в понеделник, 30 юли.

Там в компанията на председателя на БОК Стефка Костадинова и президента на плувната федерация Таня Богомилова се срещна с българите пред офиса на нашата делегация, където ги чакаха почти всички от състава без тези, които бяха на състезания и тренировки, съобщиха от БОК.

Стоичков, който си припомни посещението на олимпийските игри в Барселона, не спираше да повтаря, че е нужен силен хъс във всеки мач, във всеки старт, посъветва спортистите да не падат духом.

След емоционалните срещи тримата разговаряха в близката градинка с целия тим на боксьорите, тъй като сред гостите в селото беше и президентът на БФ по бокс Красимир Инински.

В понеделник вечерта е прожекцията в Лондон на филма за Христо Стоичков. В британската столица вече е и президентът на волейболната федерация Данчо Лазаров, но извън олимпийската делегация, а като гост на международната федерация.

#Христо Стоичков #Олимпиада #Лондон #олимпийци #Олимпийското село #филм #премиера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лондон 2012
Последно от Лондон 2012

Всички новини от Лондон 2012 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"