Лекари специалисти ще преглеждат и в събота в Студентска поликлиника

Лекари специалисти ще преглеждат и в събота в Студентска поликлиника
pixabay,com
A A+ A++ A

Лекари специалисти ще извършват прегеледи и в събота в Студентска поликлиника.Независимо, че денят е почивен медиците ще са в помощ на хората, които през седмицата са на работа и по тази причина нямат възможност да се прегледат. Решението е на ръководството на ДКЦ 5 – Студентска поликлиника.
Те са изготвили и график за прегледите в съботните дни през октомври, от 8.30 до 13 часа, пише столица.бг

Тази събота, 13 октомври ще преглеждат специалисти по УНГ, очни болести, нервни болести, кардиология и Вътрешни болести. Специалист по УНГ ще има и на 20 октомври. На 27 октомври са прегледите при хирург, педиатър, офталмолог, невролог, кардиолог и вътрешни болести.

Пациентите ще бъдат преглеждани и с направление от джипи по Здравна каса, но и платено. Желаещите да се прегледат при специалистите могат да се запишат на регистратурата на СТудентска поликлина и на тел. 02/868 20 13.

Ако има много пациенти тази практика може да продължи и през следващите месеци на годината, обясни д-р Вихрен Заяков, управител на ДКЦ 5. През септември за началото на учебната година лекарите УНГ в 5 ДКЦ направиха профилактични прегледи в две съботи.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"