Дъщерите на Деми Мур ядосани, поставят й ултиматум

Дъщерите на Деми Мур ядосани, поставят й ултиматум
Деми Мур изживява тежко раздялата с Аштън Къчър, а състоянието й е влошено от кризата на 50-годишните. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
A A+ A++ A

Американската актриса Деми Мур се бори с личните си проблеми, породени от раздялата миналата година с Аштън Къчър, и тези проблеми неминуемо се отразяват на трите й дъщери от брака с Брус Уилис.

Деми премина курс за дезинтоксикация от алкохол и дрога и в отчаянието си намери гадже, но отношенията с дъщерите Ръмър, Талула и Скаут продължават да са напрегнати и момичетата дори поискаха съдебна забрана майката да се доближава до тях.

„На дъщерите им дошло до гуша от непредвидимото й поведение. След всичко, което се случи, тя продължава да звъни на Аштън. Деми преживява кризата на 50-годишните, но опитите да говори с бившия съпруг влудяват децата и те прекъснали този контакт“, твърди сп. „Хийт“, цитирано от БГНЕС.

В същото време обаче дъщерите си дават сметка, че тези им действия не дават резултат, и поставили ултиматум на Мур: „Вземи се в ръце и отново се дръж като майка“.

#Деми Мур #Аштън Къчър #Брус Уилис #дъщери #майка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »