Продължава разследването на бруталното убийство в Русе

Продължава разследването на бруталното убийство в Русе
A A+ A++ A

Продължава разследването на жестокото убийство в Русе. Все още няма задържани за престъплението. Жертвата Виктория Маринова е телевизионна водеща и административен директор на местна телевизия.

Тялото е намерено в събота следобед в храсти край Дунав след подаден сигнал от гражданин. Всички открити вещи са изпратени в Института по криминалистика. Чакат се резултати дали по тях има оставени чужди отпечатъци, предаде Нова телевизия.

В понеделник следобед в София се организира бдение в памет на Маринова. То ще се проведе от 18:30 на площад "Света Неделя".

Убитата е на 30 години и има малка дъщеря. Разведена е с бащата на детето. Не е известно дали е живяла сама или с родителите си. Тя е водеща на предаването "Подиум", което се занимава с актуални теми. На 30 септември в ефира на местната телевизия е стартирал нов неин проект.

Първите гости са били двамата журналисти, които преди седмици бяха арестувани край Радомир.

“Това е едно от любимите места за разходка на русенци. Това, което ще направим следващата година, е да се вземат мерки за осветяване на района и засилване на видеонаблюдението“, каза кметът на Русе Пламен Стоилов.

Кметът призова, ако някой има важна информация, която би помогнала на органите на реда, веднага да подаде сигнал.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »