Натоварен неделен трафик от Черноморието и Беломорието към София

A A+ A++ A

Силно натоварено е движението в неделя вечерта от Черноморието към София, както и от Гърция към България, според Пътна полиция.

Изключително интензивен е трафикът от Карнобат към Сливен. На места се образуват колони от автомобили, а движението се извършва изключително бавно и шофьорите трябва да бъдат бдителни, съобщи за радио „Фокус“ – Сливен, дежурният в КАТ, Пътна полиция – Сливен.

Заради пускането на новия участък от автомагистрала „Тракия“ до Хаджидимитрово е направена промяна в организацията на движение. На кръстовището на изхода за Сливен и на това за Веселиново с предимство не са излизащите от Ямбол, а слезлите от магистралата.

Натоварено е движението по главен път Е-79 в участъка София–Кулата, съобщиха от Пътна полиция, предаде „Фокус“. От Гърция към България се движат много леки автомобили, автобуси и микробуси.

Натоварено е движението по международен път Е-80 и от Калотина за Капитан Андреево. Има много леки автомобили, които пътуват към Турция през България, на гастарбайтери, които работят в Западна Европа.

#Черноморие #София #трафик #Кулата #Калотина #Капитан Андреево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"