Васил Петров каца с хеликоптер в НДК

Васил Петров каца с хеликоптер в НДК
A A+ A++ A

След като миналата година се появи в стил Джеймс Бонд с лъскав ретро автомобил, този ноември Васил Петров е подготвил още по-голяма изненада за второто издание на спектакъла си “Синатра: Вегас 2”. Джаз певецът ще долети с хеликоптер за голямото събитие, съобщава "Монитор".

Появяването му по този екстремен начин е обвързано с новото тематично начало на спектакъла, вдъхновено от кино класика и измислено от неговия мениджър и партньор в живота Маргарита Тошева. Всъщност тя е двигателят на идеята за спектаклите, посветени на Барда на мафията.

Концертът, който ще превърне зала 1 на НДК в елитен ласвегаски клуб, е на 12 ноември, а сцената ще се изпълни с колеги на българския Синатра от всички поколения. Гърбът му ще пази отново Биг Бенда на БНР с микс от суинг, джаз и боса нова, както и вечните стандарти на Франк Синатра. „Почти половината от репертоара е нов, като сме запазили само най-големите хитове“, сподели пред „Монитор“ музикантът с уклон към изобразителното изкуство.

На сцената ще се качи специално събран 12-членен кордебалет с нова сценография, хореография и впечатляващо пищни костюми с пера и обсипани с камъни. За втора поредна година Васил Петров ще си партнира на сцена с блус и соул изпълнителя Брус Джонсън от Америка. От българска страна изпълнителят ще изненада с дуети с чаровната Михаела Филева, чийто джаз потенциал вече изпита в специален общ проект със Старозагорската опера. На масата му „rat pack“ дружината ще оформи Орлин Павлов, с когото са подготвили специална изненада.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"