Два фестивала в столица слагат край на лятото

Два фестивала в столица слагат край на лятото
A A+ A++ A

Лятото за съжаление е към своя край, но това по никакъв начин не означава, че сезонът на забавленията и интересните събития е свършил. В новия епизод на уеб поредицата за градска култура Urban Life, водещият Алекс Петренко ни показва своята класация на най-интересните мероприятия, които ще се състоят в столицата през септември. Ето кои са те:

1."квАРТал Фестивал 2018"

С нови неподозирани локации, още по-атрактивна и наситена програма, интересни пространства и артисти, цял куп вълнуващи изненади, ще се отличи третото издание на "квАРТал Фестивал" - алтернативният празник на столицата, който ще преобрази карето между бул. "Мария Луиза", бул. "Раковски", бул. "Сливница" и бул. "Левски" в дните 14, 15 и 16 септември.

Как да се подготвим за избухване на летен фестивал?

Aniventure Comic Con 2018

За втора поредна година в София ще се проведе двудневният фестивал за традиционна и модерна японска култура “Aniventure Comic Con” . Датите са 15 и 16 септември, а мястото – Интер Експо център. Фестивалът събира на едно място почитатели на японската анимация - аниме, манга комикси, конзолни и компютърни игри, бойни изкуства и предоставя поле за изява на млади таланти в областта на изкуството, изработката на костюми и аксесоари, театралната сцена, видеомонтаж и ефекти.
фестивал


“Urban life” е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях всеки четвъртък водещият ще сервира своите горещи предложения за „вървежни“ барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"