Спипаха цигари и метамфетамин в Ботевград

Спипаха цигари и метамфетамин в Ботевград
A A+ A++ A

17 дози метамфетамин и контрабанден тютюн са иззети от частен дом в Ботевград; обитателят на адреса е задържан за срок до 24 часа

На 10 юли от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР- София и колегите им от РУ- Ботевград е проведена полицейска операция. В хода й е извършено претърсване на частен адрес в града. В една от стаите са открити и иззети 17 полиетиленови сгъвки с бели бучки с неправилна форма с тегло около 10 грама, реагиращи на метамфетамин. 35- годишният обитател на адреса е задържан за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство. При проверката на жилището е открит и иззет и контрабанден тютюн с тегло около 350 грама. По случая е регистрирана преписка за извършено нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

Наркотици и предполагаеми прекурсори за тях са иззети и при акция на ихтиманските криминалисти. При извършена вчера проверка на частен адрес в с. Костадинкино, обитаван от криминално проявен и осъждан столичанин, са открити и иззети стъклени и пластмасови бутилки с различни по вид и количество прахообразни и течни вещества- предполагаеми прекурсори за наркотични вещества, както и две топчета със зеленикаво-кафява тревиста маса, реагираща на марихуана. 42- годишният обитател на къщата е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Ихтиман.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"