Избягалият затворник се предаде сам на полицията

Избягалият затворник се предаде сам на полицията
Pixabay
A A+ A++ A

Обявеният за общодържавно издирване 25 годишен Петър Петров, който успя да избяга на 26 юни т.г. от Трето РПУ в Пловдив, се предаде в Окръжна прокуратура- Монтана, предаде кореспондентът на БГНЕС в Пловдив. Петров е родом от там, в ранния следобед той се е явил, придружен от своя защитник и в момента е в следствения арест в Монтана.

Постановено му е задържане под стража за 72 часа, предстои привеждането му в следствения арест в Пловдив. Срещу Петър Петров, чието бягство вдигна на крак всички полицейски управления в Пловдив, е повдигнато обвинение по чл. 354 а, ал.1 от НК. При ареста в него са открити 193 грама марихуана. В момента срещу него се води досъдебно производство за бягството му от ареста, заради което беше обявен за общодържавно издирване.

Петър Петров е останал без баща като дете, има по- голям брат, който, както и майка му, живеят в Италия. Той също е бил там за известно време, работил е в ресторант, но се е върнал. Интересна подробност от детството му е, че веднъж е избягал от класната стая в училище, слизайки по фасадата от третия етаж.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"