Протестът на превозвачи променя движението в София

Протестът на превозвачи променя движението в София
A A+ A++ A

Превозвачите организират протест в София днес, недоволството им е срещу законопроекта за създаване на Българска автомобилна камара.

 

Шествието налага промени в организацията на движението, съобщи Столична община. 

От 7.00 ч. до приключване на протеста се забранява паркирането с изключение на автобусите, участващи в шествието, на севрозападната част на пл. „Св. Ал. Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. „11-ти август“ и на югоизточната част на пл. „Св. Александър Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. “Шипка“.

От 9.00 ч. до приключване на мероприятието се разрешава паркирането на товарните автомобили, участващи в шествието на крайна дясна пътна лента на магистрала „Тракия“ и бул. „Цариградско шосе“ между „Черната котка“ и бул. „Брюксел“ в посока център. Товарните автомобили имат право да паркират извън обхвата на спирките на градския транспорт и зоните за престрояване.

Изтеглянето на товарните автомобили ще започне в 11.30 ч. по бул. „Цариградско шосе“ през детелината с бул. „Брюксел“ в посока магистрала „Тракия“. Спирането и ограничаването на движението ще става само при необходимост, поетапно и по преценка на отдел „Пътна полиция“ към СДВР.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"