След масовия бой на столичен булевард: Потърпевшият ще води дело

След масовия бой на столичен булевард: Потърпевшият ще води дело
A A+ A++ A

Потърпевшият при масовия бой на столичен булевард в неделя ще води дело. Това заявиха пред NOVA самият Цветан Петров и приятелката му, която била с него по време на случилото се.


Шофьор пострада при масов бой в столицата след пътен инцидент с каруца.  Инцидентът станал около 11:00 ч. в неделя на булевард „Владимир Вазов” в София. Конят се отвързал, повлякъл със себе си оста от каруцата и нанесъл с нея щети на три паркирани коли, както и автомобил, чакащ на светофар. Шофьорът на последната кола Цветан Петров слязъл, за да повика КАТ, но бил нападнат от ромите в каруцата. Впоследствие трима роми са задържани. И тримата са от едно семейство, а двама са преки участници в мелето, обясни Петров.

В боя се включили и няколко случайни минувачи, които опитали да помогнат на Петров. До момента обаче полицията не ги е установила. Петров е бил прегледан в болница, имал рана на главата и се наложило да бъдат направени шевове на едното му ухо.

Той твърди, че ромите имали и метални предмети, което те пък отричат. Мелето приключило за 15-20 минути. Покрай него минавали хора и коли, като много от тях снимали случилото се.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници