Без вода в части от столичните квартали Овча купел, Сердика и Христо Смирненски

Без вода в части от столичните квартали Овча купел, Сердика и Христо Смирненски
A A+ A++ A

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Александър Момчев“ в ж. к. „Христо Смирненски“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Александър Момчев“, ул. „Мъдрен“ от ул. „Камчия“ до ул. „Христо Халачев“, ул. „Ген. Георги Тановски“ от ул. „Мъдрен“ до ул. „Камчия“, ул. „Христо Халачев“ - 148 ОУ, 157 ГИЧЕ, ДГ 65. 

Заради изместване на уличен водопровод на ул. „Монтевидео“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водата от 09:00 до 21:00 часа на живеещите по ул. „Монтевидео“ от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „763-та“; по ул. „Акад. Константин Пашев“ от ул. „Монтевидео“ до ул. „761“; по ул. „761“ от ул. „Монтевидео“ до ул. „Промишлена“. 

Без вода от 10:00 до 18:00 часа ще бъдат по ул. „Охридско езеро“ от бул. „Никола Гешов“ до ул. „Никопол“ в ж.к. Сердика заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Охридско езеро“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"