Гришо срещу Нишикори или Лопес на старта на турнира в Рим

Гришо срещу Нишикори или Лопес на старта на турнира в Рим
БГНЕС
A A+ A++ A

След като в първия си мач на "Мастърс" турнира в Мадрид Григор Димитров се изправи срещу Милош Раонич и отпадна, сега късметът отново не бе благосклонен към българина. Жребият за предстоящия турнир от сериите "Мастърс" в Рим отреди пръв съперник на световния номер 4 да бъде Кей Нишикори или Фелисиано Лопес, предаде Sporta.bg.

Димитров е поставен под номер 3 в схемата и почива в първи кръг, а после среща победителя от двубоя между мотивирания японец и испанския специалист на клей. Евентуален съперник на 1/8-финал ще е Джак Сок, а на 1/4-финал Григор го чака Джон Иснър или Новак Джокович.

Българинът е в половината на световния номер 1 Рафаел Надал и може да се срещне с него на полуфиналите. Там може да го чака и Доминик Тийм, който сензационно изхвърли Матадора на 1/4-финалите в Мадрид. Рафа започва в италианската столица срещу Фернандо Вердаско или Дамир Джумхур.

Водач в долната част на схемата е Александър Зверев, а там са още Марин Чилич и Хуан Мартин дел Потро. Миналата година Кулата от Тандил срази Григор още на старта на надпреварата. 



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »