Облачно с превеалявания от държ ще е времето днес

Облачно с превеалявания от държ ще е времето днес
A A+ A++ A

Днес ще има значителна облачност, с превалявания от дъжд, в северозападните райони - от сняг, но и там с повишението на температурите ще преминават в дъжд. На повече места ще са валежите в Източна България, а значителни по количество в Родопите. В сутрешните часове на места в централните райони на Дунавската равнина ще има условия за поледици. Ще духа до умерен, в Източна България и силен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са от 5°-6° в северозападните райони до 14°-15° в Източна България и крайните югозападни райони, за София – 9-10°.

 

Над планините ще има значителна облачност и ще превалява сняг, под 1400 м – дъжд и сняг. В Родопите валежите ще са значителни по количество, предимно от дъжд, само по най-високите части – от сняг. Ще духа силен, по билата до бурен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд, по-значителни след обяд в южните райони. Ще духа силен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 10°-15°. Вълнението на морето ще е около 3 бала. Температурата на морската вода е 6°-7°.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"