Сряда ще бъде слънчева

Сряда ще бъде слънчева
A A+ A++ A

Днес времето ще бъде слънчево, съобщиха от Нацоналния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Временни увеличения на облачността ще има сутринта над североизточните райони и Рило-Родопската област, а след обяд – купеста облачност над планините.

Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месец юли.

Ще духа слаб, в западната част на Дунавската равнина до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 33°. В София – около 28°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има сутринта, главно над северното крайбрежие. Преди обяд вятърът ще е от северозапад-север, след обяд – вече от изток, до умерен. Максималните температури ще бъдат около 28°-29°.

Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Температурата на морската вода е от 22° по най-северната част от крайбрежието до 29° – в най-южната.

Над планините ще бъде предимно слънчево, по-значителни увеличения на облачността ще има преди обяд над Рила и Родопите, а в следобедните часове ще се развива купеста облачност.

Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра – около 15°.

#НИМХ #Рило-Родопската област #Дунавската равнина #София #Черноморие #Рила #Родопите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"