Златните ни момичета гонят върхова форма за световната купа в София

Златните ни момичета гонят върхова форма за световната купа в София
източник:wikipedia.bg
A A+ A++ A

Ансамбълът по художествена гимнастика ще атакува 2018 година със съчетания, които са по-атрактивни и по-добри от предишните. Целта пред треньорския щаб е момичетата да бъдат във върхова форма за европейското първенство в Испания и шампионата на планетата у нас през септември.

"Върховата форма ще гоним през първия полусезон за световната купа в София в края на март и европейското първенство в Испания през юни месец и световното първенство у нас през септември. Всичко са много развълнувани, много щастливи от това, което видяха. Смятам, че композициите са по-добри, по-силни, по-атрактивни, по-стойностни от миналогодишните. Надявам се момичетата да са здрави, да продължат да работят по този начин, за да могат по най-добрия начин да представят своите композиции", каза президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, предаде бТВ.

Първото представяне на композициите на момичетата на Весела Димитрова ще бъде на Гран при на Москва след 2 седмици. 

"Момичетата направиха едно много силно представяне. Представиха по възможно най-добрия начин своите композиции, показаха изключително добра форма за периода, в който се намират. Първото състезание е след 2 седмици", оцени Раева на първото за годината контролно състезание в зала "Раковски".

#Ансамбълът по художествена гимнастика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »