Спират водата на няколко места в София

Спират водата на няколко места в София
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

На 25 януари 2018 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. "Президент Линкълн", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Овча купел", от ул. "Маестро Кънев" до бул. "Президент Линкълн", бул. "Президент Линкълн", ул. "Земляне", ул. "Житница", ул. "Александър Геров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Овча купел", ъгъла с бул. "Президент Линкълн".

На 25 януари 2018 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Велчо Атанасов", кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Велчо Атанасов", от ул. "Острец" до ул. "Кадемлия", ул. "Каймакчалан", от ул. "Велчо Атанасов" до ул. "Георги Пеячевич", ул. "Петър Богдан", от ул. "Каймакчалан" до ул. "Плачковски манастир".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Острец" и ул. "Велчо Атанасов".

На 25 януари 2018 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Ягода", гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Ягода", ул. "Ивайло", ул. "Захари Стоянов", от ул. "Христо Смирненски" до ул. "Георги Бенковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Ягода", ъгъла с ул. "Ивайло".

На 25 януари 2018 г. (четвъртък) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Коста Илиев", кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Коста Илиев", от ул. "Институтска" до ул. "Войводина могила".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Коста Илиев", ъгъла с ул. "Институтска".

На 25 януари 2018 г. (четвъртък) във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Свищов", жк. "Банишора", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Свищов", от ул. "Козлодуй" до бул. "Сливница", ул. "Враня", от ул. "Свищов" до ул. "Опълченска", ул. "Яворова чука", от ул. "Свищов" до ул. "Опълченска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Враня" и ул. "Свищов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.

#вода #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »